Piept de porc fiert in zeama de varza

de Constelatialeu in Mezel de casa, 30 Ian 2019 | 11417 vizualizari

 

Astept parerile la post restant.....dupa 1 februarie....:D

 

INGREDIENTE

  • cca 1,800 g piept de porc cu os
  • zeama de varza cca 5 l
  • 2 linguri otet
  • 1 lingura sare grunjoasa
  • piper boabe
  • condimente pentru carne de porc de la delikat
  • boia dulce
  • boia iute
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc fiert in zeama de varza:

Bucata de piept daca este inghetata, o lasam la dezghetat, apoi o asezam intr-o oala incapatoare ( 10 l), peste turnam zeama de varza, adaugam sare si boabele de piper si punem oala sa fiarba la foc domol, dupa cca 2 ore adaugam si otetul si mai lasam sa fiarba cca 2 ore. Scoatem pieptul de porc din zeama , ii scoatem oasele si il lasam sa se linisteasca cca 20 min, dupa care il tamponam cu servet si il tavalim prin condimente si boia. Se lasa la racit si apoi se pune in traista si se pleaca cu el la Praidalion.....acolo se da verdictul....sa ne fie cu pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc fiert in zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de porc fiert in zeama de varza